Våre reiser

opplevelser for 2024 publiserers fortløpende!

Vår på Irland

15.-18. februar 2024 tjuvstarter vi våren med langweekend og tidlig vårblomstring på Irland. Turen byr bl.a. på rundtur i Dublin, pub-besøk med middag og Riverdance og sist, men ikke minst: hvite tepper med vårlige snøklokker i samtlige hager. Bli med på en tur som gjør at ventetiden på våren der hjemme føles litt kortere!   

Hager i Belgia

25.-29. april 2024 drar vi til Belgia for å oppleve historiske byer, fargerik løkblomstring, smake på belgisk sjokolade og andre delikatesser samt besøke den belgiske kongefamiliens private drivhusanlegg i Laken like utenfor Brussel! Flere private hager står også på programmet. 

Klassiske Kent

10.-13. juni 2024 tilbyr vi en klassisk hagetur til «the garden of England» som hagefylket Kent, lengst sørøst i England, ofte kalles. Vi besøker verdensberømte hager som Sissinghurst, Great Dixter og Wisley, og stopper i idylliske landsbyer for å spise lunsj, drikke te og kanskje handle litt. 

Informasjon kommer ...

Bella Amalfi

22.-27. oktober 2023 besøkes Amalfikysten utenfor Napoli som byr på både sjarmerende byer, flotte hager og storslått natur. I oktober, når vi besøker Amfali , er det fremdeles sommerlige temperaturer i denne delen av Italia!

Oslofjorden

28.-29. juni 2023 besøker vi flotte private hager og imponerende hageanlegg mellom Oslofjorden og svenskegrensen.

Reisen er gjennomført

Sørlandet

19. – 21. juni 2023 går turen helt sør i landet hvor rosene er større og himmelen blåere. Her finnes det mange praktfulle hager, og vi besøker selvsagt de aller beste. Vi bor nydelig til helt i strandkanten på Strand Hotel Fevik. 

Reisen er gjennomført

England

22. – 26. mai 2023 besøker vi igjen Chelsea Flower Show og praktfulle hager sørøst i England, blant annet den 16 mål store hagen til en norsk dame. Hagen omgir en ombygd prestegård midt i nasjonalparken North Downs. 

Reisen er gjennomført

Irland

12. – 15. juni 2023 reiser vi på hagetur til Irland. Vi legger blant annet turen innom Monty Dons irske drømmehage samt besøke en rekke andre frodige hageperler. Vi bor på et elegant hotell i vakre Kilkenny med utsikt over historiske Kilkenny Castle.                 

Reisen er gjennomført

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer