Vi har besøkt unike steder og vakre hager i snart 30 år.

Bli med på reisen!

DU ER TRYGG NÅR DU
VELGER LINNEA REISER

Fakta og reisevilkår

Linnea Reiser har tatt nordmenn med på besøk til vakre hager i nesten 30 år.

Vår lange erfaring er din trygghet for at du får en unik reiseopplevelse. Vi har tidligere besøkt de aller fleste stedene vi tar deg med til, eller vi sørger for å få god kunnskap om stedene før vi tar deg med på tur dit.

Fra du besøker vår nettside for å finne informasjon om turen du ønsker å være med på og til du er hjemme igjen etter endt tur, vil vi sørge for å ta godt vare på deg!

Skulle noe mot formodning skje og du ikke kan være med på tur, følger vi standard REISEVILKÅR:

Vilkårene til Linnea Reiser, som er et merkenavn under Hageriet A/S, baserer seg på Lov om pakkereiser som man kan finne mer detaljert informasjon om på www.lovdata.no.

Ved avbestilling etter innbetalt depositum, blir det trukket et administrasjonsgebyr av depositumsbeløpet pålydende kr 800. Man har mulighet til å avbestille turen frem til 35 dager før avreisedøgnet starter ved reiser i Norden og 65 dager før avreisedøgnet starter ved reiser utenfor Norden. Ved avbestilling mindre enn 35 (65) dager før avreisedøgnet starter eller ved manglende oppmøte eller manglende pass/reisedokumenter ved oppmøte, gis det ingen refusjon av reisens pris. Angrerettsloven av 15.06.2018 gjelder ikke ved kjøp av reisetjenester, jfr. lovens § 2 d.

Ved avbestilling mindre enn 35 (65) dager før avreisedøgnet starter må man selv prøve å få refundert beløpet gjennom sitt eget forsikringsselskap (vi anbefaler alltid å tegne reiseforsikring/avbestillingsforsikring). Dokumentert sykdom etter besøk hos lege er f.eks. vanligvis en gyldig grunn til å få beløpet dekket av reiseforsikringen.

Ved ev. klager/tvister finner man utfyllende informasjon om hvordan man går frem på www.pakkereisenemda.no, men ta gjerne kontakt med oss først så vil vi bistå i den grad vi kan.

Linnea reiser

Vår historie

Sylvi Hollstedt startet Linnea Reiser i 1995, altså for nesten 30 år siden, og har møysommelig bygd firmaet opp gjennom tiårenes løp. Hun er trolig den personen i Norge som har besøkt flest av verdens vakre hager. Sylvi har nå gitt stafettpinnen videre, men hun blir garantert å se som deltaker på noen av turene, og vil trolig også fungere som reiseleder på enkelte turer.

Arild Sandgren vil nå overta Sylvi sin rolle med å planlegge reiser samt bistå reisende på de kommende hageturene. Arild har lang og bred erfaring fra hagebransjen og har selv vært med som reiseleder på flere Linnea-turer gjennom årenes løp. Arild gleder seg til å ønske gamle og nye reisende velkommen ombord!

Mottoet til Linnea Reiser er og forblir at Linnea Reiser tar deg med på tur til verdens vakreste hager!

"Å reise er å leve"

H.C. Andersen

"Jeg vil benytte anledningen til å takke alle hyggelige hageinteresserte mennesker jeg har snakket med og møtt på hageturer i regi av Linnea Reiser siden 1995. Turer og mennesker som har gitt meg utrolig mye!"

Sylvi hollstedt

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer