Med kjærlighet for vakre hager i nesten 30 år!

Bli med på reisen!

LINNEAREISER ETTER KORONA

Vår historie

Vi har alle vært gjennom en turbulent tid i disse koronatider, og vi i reisebransjen er kanskje blant de som har merket nedstengningen av samfunnet og etterfølgende reiserestriksjoner mest.

Nå ser det imidlertid ut til å lysne. De helsefaglige ekspertene indikerer at vi trolig kan legge koronaspøkelset bak oss og ergo begynne å reise igjen! Som vi lengter etter igjen å besøke og bli inspirert av engelske cottage-gardens, skotske høylandshager, italienske barokkanlegg og franske renessansehager. For ikke å snakke om alle våre flotte hjemlige norske og nordiske hager!

Vi i Linnea Reiser er som hagefolk flest jordnære av natur og tenker derfor å starte opp litt mykt og forsiktig: I første omgang planlegger vi en hagetur her i Norge i løpet av forsommeren før vi forhåpentligvis ruller på med flere spennende turer både i inn- og utland utover høsten og spesielt til neste år. Vi vil informere nærmere om hva som skjer her på hjemmesiden og i sosiale medier som Facebook og Instagram hvor vi fortsatt er aktive. Så hold deg orientert ved jevnlig å besøke nettsiden vår, lik oss på Facebook og legg oss gjerne også til som venn på Instagram.

Arild sandgren

Begynnelsen og veien videre

Sylvi Hollstedt startet Linnea Reiser i 1995, altså for nesten 30 år siden, og har møysommelig bygd firmaet opp gjennom tiårenes løp. Hun er trolig den personen i Norge som har besøkt flest av verdens vakre hager. Sylvi har nå tenkt å gi stafettpinnen videre, men hun blir garantert å se som deltaker på noen av turene, og vil trolig også fungere som reiseleder på enkelte turer.

Arild Sandgren vil nå overta Sylvi sin rolle med å planlegge reiser samt bistå reisende på de kommende hageturene. Arild har lang og bred erfaring fra hagebransjen og har selv vært med som reiseleder på flere Linnea-turer gjennom årenes løp. Arild gleder seg til å ønske gamle og nye reisende velkommen ombord!

Mottoet til Linnea Reiser er og forblir at Linnea Reiser tar deg med på tur til verdens vakreste hager!

Du hører snart fra oss igjen!

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle hyggelige hageinteresserte mennesker jeg har snakket med og møtt på hageturer i regi av Linnea Reiser siden 1995. Turer og mennesker som har gitt meg utrolig mye!»

Sylvi hollstedt

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer