VÅRE REISER

: +47-91830575 eller +47-91198835 | : post@linneareiser.no | Følg oss på Facebook

VÅRLIGE HAGEPERLER I EAST ANGLIA
9. - 12. MAI 2019

Sammen med Tommy Tønsberg tar vi igjen turen til East Anglia og besøker en rekke flotte hager, både offentlige og private.


I begynnelsen av mai er plantene på sitt frodigste og vi kan forvente å se en rekke tidlige stauder, prydbusker og trær i fult flor. Forhåpentligvis treffer vi tulipanblomstringen og kan nyte synet av frukttrær i blomst i flere av hagene. East Anglia er det tørreste området i Storbritannia, likevel er hagene frodige og vi kan lære mangt av å velge riktig plante for rett sted.

En av hovedattraksjonene på turen er livsverket og den fantastiske hagen til Beth Chatto. Her får vi oppleve en fantastisk planterik hage som er bygget opp med vekster for forskjellige «problemområdet i hagen», tørre, skyggefulle og fuktige plasser. Forrige gang vi besøkte denne hagen ble den omtalt som «den fineste hagen jeg har besøkt» av flere deltagere på turen.
Vi besøker også Chenies Manor, med sitt fantastiske gamle herskapshus og vakre britiske hagestil. Hyde Hall er en av The Royal Horticultural Society’s fire visning hager med noe for enhver smak innen hage. Det bllir også besøk i den private hagen Ulting Wick, Afternoon Tea i Lavenham og besøk i den planterike hagen Fuller’s Mill.

Vi tilbringer mye tid sammen både i hager og i bussen, og Tommy vil fortelle og svare på spørsmål. Vår kyndige guide Ingrid holder orden på tiden slik at rekker alle våre interessante besøk, forteller om område vi er i og litt av hvert annet som er av interesse.

Program og nærmere informasjon kommer.