VÅRE REISER

: +47-91830575 eller +47-92445563 | : post@linneareiser.no | Følg oss på Facebook

VELKOMMEN TIL LINNEA REISER
REISER FOR AKTIVE VOKSNE


VI ER SPESIALIST PÅ RUNDREISER MED HOVEDFOKUS PÅ HAGE OG KULTUR

Vi har spisskompetanse på skreddersydde spennende og innholdsrike gruppereiser over hele verden hele året. Variasjon og kvalitet er sentralt og i fokus. Det er noe for alle, både eksperten og alle oss andre som er glade i det vakre og i naturen.

Kunst- og kulturreiser til de store metropolene og hyggelige advents- og julemarkedsopplevelser står på vårt programmet i vinterhalvåret. Også disse med samme kvalitet og variasjon som kjennetegner Linnea Reiser.

Våre lokale samarbeidspartnere er eksperter i sine land og områder og sammen utvikler vi fristende reiser hvor lokalkunnskap står i høysete. Vi setter store krav til våre lokale guiders kunnskaper. De skal bo og arbeide i landet eller området vi besøker, kun da er det mulig å ha oppdatert lokalkunnskap. Teknisk reiseleder fra Linnea Reiser sørger for at våre gjester får en trygg og god reise og som går etter planen. På reise med oss bor og spiser vi godt og variert.

Vi produserer egne grønne kulturreiser. Her på websiden annonserer vi reiser til hele verden fortløpende. Vi skreddersyr også reiser for profesjonelle aktører, hagelag og organisasjoner.

Vi tenker langsiktig og passer på at våre leverandører alltid leverer det som må til for en vellykket opplevelse. Linnea Reiser er et produkt fra Linneahuset AS, tidligere Nordiske Seminarer AS. Arrangør av skreddersydde reiser i inn- og utland siden 1986. Linneahuset AS er medlem av Reisegarantifondet.

Spennende reisemål over hele verden for aktive voksne!SPENNENDE REISEMÅL OVER HELE VERDEN.

VÅRE GUIDER ER ALLTID AUTORISERTE OG BOR I LANDET VI BESØKER. VI HAR MED REISELEDER FRA OSS.

VI LEGGER VEKT PÅ AT REISENE SKAL HA VARIERT PROGRAM MED INNSLAG AV ANDRE SEVERDIGHETER, GODE HOTELLER OG VARIERTE MÅLTIDER.

PÅ TURENE ER DET MED FOLK FRA HELE LANDET, ALT FRA DE SOM HAR STORE HAGER, TIL DE SOM KUN HAR EN KASSE PÅ TERRASSEN.

ALLE KAN DELTA PÅ VÅRE TURER. DET FLOTTE ER AT ALLE DELER EN FALLES INTERESSE, SOM GJØR AT STEMNINGEN ALLTID ER GOD.

VI TAR OSS TID TIL Å SE DE VAKRE DETALJENE! VÅRE TURER GÅR I ET TEMPO SOM GIR TID TIL NYTELSE.HVORFOR REISEBYRÅ MED FOKUS PÅ HAGEREISER?

I 1995 arrangerte Sylvi Hollstedt sin første kulturreiser til den Franske Rivieraen og det falt henne inn under et av besøkene at det måtte finnes interesse for å reise på tur for å se alle de fantastiske hagene der. Det endte med at vi arrangerte vår første hagereise nettopp ditt. Siden har vi omhyggelig jobbet frem destinasjoner over hele Europa og ellers i verden.

HVEM REISER PÅ TUR MED LINNEA REISER?

Alle som vil kan delta på våre turer. Det flotte er at alle deler en felles interesse, og som gjør at stemningen alltid blir god. På turene våre har vi med folk fra hele landet, fra de som har store hager, til de som kanskje kun har noen kasser på terrassen. Vi legger vekt på at turene skal ha et variert program og ha innslag av andre severdigheter og ikke minst god mat. Vi har alltid med norsk reiseleder og våre lokale samarbeidspartnere er plukket ut med omhu, og vi har gjerne kjent de igjennom mange år.

HVILKE LAND BYR PÅ DE FINESTE HAGENE?

Det er et vanskelig spørsmål vi ofte får, men England er nok hageland nummer én. Selv om både Italia og selvsagt Sør-Afrika også må nevnes. Alle land har sine egne kvaliteter og det er så flott at vi har en så stor ”hagemeny” å velge fra. Fra 2014 har vi også valgt å se mot Sør-Amerika og Costa Rica og “økoturismens vugge”. Vi er alltid på jakt etter nye og interessante destinasjoner med den rette kombinasjonen av opplevelser. Denne jakten har også gjort at vi har inkludert både kunstreiser og adventsopplevelser i vårt program.

VI ER LINNEA REISER

KREATIVITET / PROFESJONALITET / DYNAMISK

SYLVI HOLLSTEDT

Daglig leder / Reiseleder

Siden 1986 har hun organisert og gjennomført konferanser, seminarer, ulike gruppereiser i inn- og utland for bedrifter og privatgrupper. Men nå er det grønne reisemål som ligger hennes hjerte nærmest.

ARILD SANDGREN

Produktsjef / Reiseleder

Redaktør og hageekspert i bladet Hagen for Alle, foredragsholder og fagbokforfatter av blant annet hagebøker. Arild kommer opprinnelig fra Vestlandet, men bor nå i et gammelt hus med en 1,5 mål stor hage i Sætre ved Oslofjorden.

VÅRE REISELEDERE

På reise med Linnea Reiser er det alltid med teknisk reiseleder fra Norge i tillegg til våre lokale samarbeidspartnere.

TOMMY TØNSBERG

Reiseleder

Gartner, forfatter og foredragsholder, både i Norge og i utlandet. Han har tidligere jobbet mange år i Det norske hageselskap og driver nå en liten staudeplanteskole nord for Oslo. Har skrevet seks hagebøker og har en stor besøkshage på småbruket i Nannestad.

MARLEN FOSEID

Reiseleder

Gartner og tidligere redaktør i Norsk Hagetidend. Hun har drevet sommerblomst-gartneri og skrevet hagestoff. Hun ga også ut bladet Hageglede. Marlen bor i Bergen, er styremedlem i Hageselskapet Hordaland, og har hytte med hageflekk på Lindøya i Oslofjorden.SAMARBEIDSPARTNERE

VI SAMARBEIDER MED EN REKKE AKTØRER INNEN HAGER OG BLOMSTER

Vi har jobbet med aktører innen hager og grønt siden vår første hagereise tilbake i 1994. Igjennom årene har vi jobbet sammen med Norsk Hageselskap, flere magasiner og andre aktører innen hage, mat og livsstil. I tillegg til en rekke reiser for lokale grupper som hagelag og klubber.

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN SOM VÅR GJESTHAGEREISER - 100 %

KULTURREISER - 100 %

SKREDDERSØM - 100 %

SHOPPING - 40 %

SOLFERIER - 20 %